ML-IT Oy
Kotisivut yritykselle

KOTISIVUT YRITYKSILLE

Rengastalo Oy

Kuljetusvälineiden erikoisliike sivusto ja verkkokauppa.

Rengastalo Oy logo

Akkukierrätys Pb Oy

Akkukierrätys Pb Oy logo

Akkukierrätys Pb Oy on lyijyakkujen kierrätykseen erikoistunut yritys. 

A-Incon Oy

A-Incon Oy:n keskeinen päämäärä on tarjota asiakkailleen ratkaisuja, jotka parantavat energiatehokkuutta ja vähentävät ympäristökuormitusta.

A-Incon Oy logo

Tmi Camilla Marjamäki

Camilla Marjamäki on fysioterapeutti ja valmentaja. Cami on erikoistunut äitiysfysioterapiaan, kehonhuoltoon sekä toiminnalliseen harjoitteluun.

Tmi Camilla Marjamäki logo

Avantius Oy

AVANTIUS Oy tuottaa oikeudellisia ja yleishallinnon asiantuntijapalveluita yrityksille, yrittäjille ja muille yhteisöille kattaen asiamiestoiminnan, oikeudellisen neuvonnan, suunnittelun sekä toteutuksen. 

Avantius Oy logo

Koli Royal

Kolilla sijaitsevien vuokrahuviloiden vuokraus- ja esittelysivusto.

Koli Royal logo

Nopeiden, näyttävien ja helppokäyttöisten kotisivujen suunnittelu ja toteutus yrityksille

Kotisivujen suunnittelu ja rakentaminen

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut kustannustehokkaasti. Toteutamme kotisivut toiveidenne mukaisesti ja teemme kotisivut yrityksellenne avaimet käteen periaatteella. Kotisivujen rakentamisessa käytämme parhaiten pääasialliseen käyttötarkoitukseenne soveltuvaa julkaisujärjestelmää. Julkaisujärjestelmän avulla on helppo päivittää kotisivujenne sisältöä.

Hyvän kotisivun resepti:

  • Miellyttävä ulkoasu

  • toimivat nopeasti kaikilla laitteilla ja mukautuvat käyttöön laitteen näyttökoon mukaisesti (responsiiviset)

  • informatiiviset

  • sisältö on selkeä ja luettavissa myös hakukoneille (hakukoneoptimointi / SEO)

SEO - Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä.  Sivujen suunnittelussa otamme aina lähtökohtaisesti hakukoneoptimoinnin huomioon kotisivua rakentaessamme, mutta voimme myös auttaa jo julkaistujen kotisivujen optimoinnissa ja hakukonelöydettävyyden parantamisessa.

Hakukoneoptimointi sekoitetaan usein Googlen Adwords mainontaan, joka tarkoittaa erikseen maksettavaa hakukonenäkyvyyttyä Googlen hauissa halutuilla hakusanoilla (voimme auttaa myös Adwordsin kampanjoiden hyödyntämisessä).

Rakentamiamme kotisivuja